Poniższe lunch menu obowiązuje w dniach od 17 do 21 marca 2025.

Uwaga! Zapraszamy do restauracji lub zamówień na wynos.

Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu lunchowe zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania podane w elegancki sposób. 

W cenie 28 zł otrzymujesz zestaw obiadowy: Zupę, danie główne i kompot. Co tydzień nowe i świeże pozycje w menu lunch. Wybieraj spośród zup, dań mięsnych, wege czy posiłków ekstra!

Odwiedź nas - Kameralna to z pewnością jedno z najlepszych miejsce na lunch w Warszawie!

Najlepszy miejsce na lunch w centrum Warszawy? - Oczywiście że Restauracja Kameralna!


Przeszukujesz różne miejsca i restauracje, aby zjeść lunch firmowy? Koniecznie sprawdź naszą ofertę business lunch w Warszawie.

lunch menu Warszawa - potrawy


Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!

 

Poniedziałek

  • 17.03.2025
    Zupa (mięsna):   Krupnik na indyku z kaszą pęczak  
    Danie mięsne:   Kotlet Devolaj, ziemniaczane puree, chrupiące sałaty ze śmietaną 
    Zupa (wege):   Krem warzywny z groszkiem ptysiowym 
    Danie (wege):   Krokiety z pieczarkami i sosem czosnkowym 
    Danie extra:   Pierogi domowe

Wtorek

  • 18.03.2025
    Zupa (mięsna): Kapuśniak z białej kapusty z pomidorami i kiełbasą 
    Danie mięsne: Karkówka pieczona w sosie cebulowym, kasza gryczana, ogórek kiszony 
    Zupa (wege): Krem z soczewicy 
    Danie (wege): Camembert panierowany z sosem żurawinowym, frytki, sałatka 
    Danie extra: Wątróbka drobiowa z cebulką, ziemniaki, ogórek 

Środa

  • 19.03.2025
    Zupa (mięsna): Pomidorowa na żeberkach z makaronem 
    Danie mięsne: Kotlet schabowy, ziemniaki gniecione z masełkiem i koperkiem, kapusta zasmażana 
    Zupa (wege): Krem z dyni z płatkami migdałów  
    Danie (wege): Pankejk z sosem wiśniowym 
    Danie extra: Fasolka po bretońsku 

Czwartek

  • 20.03.2025
    Zupa (mięsna): Zupa cebulowa z ziemniakami i tymiankiem 
    Danie mięsne:  Karminadel wieprzowy, ziemniaczane puree, zasmażana marchewka 
    Zupa (wege): Krem brokułowy ze śmietaną 
    Danie (wege): Góralskie placki z twarożkiem i szczypiorkiem 
    Danie extra:  Potrawka curry z kurczakiem i ryżem 

Piątek

  • 21.03.2025
    Zupa (mięsna):  Kalafiorowa z ziemniakami i koperkiem 
    Danie mięsne:  Żebro wieprzowe duszone w sosie warzywnym, puree chrzanowe, surówka colesław 
    Zupa (wege):  Krem szpinakowy z jogurtem 
    Danie (wege):  Plastry marynowanej cukini w cieście naleśnikowym z pomidorami i pesto 
    Danie extra:  Filet rybny w chrupiącej panierce, ziemniaki smakowe, surówka z kapusty białej