Warszawa ul. Mikołaja Kopernika 3
wybierz język:

Poniższe menu lunch obowiązuję od 13 do 17 lipca 2020

Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania.

Co tydzień nowe i świeże pozycje w cenie 17 zł. Zupy, dania mięsne, wege i danie extra!


Sprawdź również ofertę business lunch w Warszawie.

menu lunch - potrawy


Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!

tygodniowe menu lunch
 

Poniedziałek

  • 13.07.2020
    Zupa (mięsna): Zupa pieczarkowo-koperkowa z ziemniakami
    Danie mięsne: Kotlet mielony, puree ziemniaczane, buraki zasmażane
    Zupa (wege): Krem z pomidorów z grzankami czosnkowymi
    Danie (wege): Papryka faszerowana ryżem i warzywami, sos blue, puree ziemniaczane
    Danie extra: Spaghetti Primavera z tartym parmezanem
       

Wtorek

  • 14.07.2020
    Zupa (mięsna): Kapuśniak z młodej kapusty
    Danie mięsne: Pulpety wołowe w sosie musztardowym z pieczarkami i brokułami, puree ziemniaczane, świeża surówka
    Zupa (wege): Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami i kalafiorem
    Danie (wege): Placki ziemniaczane z batatami i sosem serowym
    Danie extra: Quesadillas z kurczakiem i fajitą, sos meksykański
       

Środa

  • 15.07.2020 
    Zupa (mięsna): Zupa pomidorowa z ryżem
    Danie mięsne: Kotlet schabowy, puree ziemniaczane, sałatka z pomidorów z czerwoną cebulą
    Zupa (wege): Krem z pieczonego buraka z zielonym pesto
    Danie (wege): Kalafior w cieście piwnym z sosem tatarskim, sałatka z pomidorów
    Danie extra: Club sandwich z grillowanym boczkiem, serem i warzywami z sosem holenderskim
       

Czwartek

  • 16.07.2020 
    Zupa (mięsna): Zupa zacierkowa na młodej włoszczyźnie
    Danie mięsne: Kotlet de Volaille z masłem pietruszkowym, młode ziemniaki w mundurkach, coleslaw
    Zupa (wege): Zabielana zupa kurkowa z makaronem Orzo
    Danie (wege): Pierogi z jagodami ze słodko-kwaśną śmietaną
    Danie extra: Penne w sosie śmietanowym z prażoną szynką i brokułami
       

Piątek

  • 17.07.2020
    Zupa (mięsna): Barszcz na botwince
    Danie mięsne: Placek po węgiersku z kiszonym ogórkiem i świeżym szpinakiem
    Zupa (wege): Krem z czarnej fasoli z wędzona papryką i popcornem
    Danie (wege): Paella szafranowa z grillowanymi warzywami i kaparami
    Danie extra: Dorsz w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, ryż z warzywami wiosennymi