Poniższe lunch menu obowiązuje w dniach od 17 do 21 marca 2025.
Uwaga! Zapraszamy do restauracji lub zamówień na wynos.
Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu lunchowe zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania podane w elegancki sposób.
W cenie 28 zł otrzymujesz zestaw obiadowy: Zupę, danie główne i kompot. Co tydzień nowe i świeże pozycje w menu lunch. Wybieraj spośród zup, dań mięsnych, wege czy posiłków ekstra!
Odwiedź nas - Kameralna to z pewnością jedno z najlepszych miejsce na lunch w Warszawie!
Najlepszy miejsce na lunch w centrum Warszawy? - Oczywiście że Restauracja Kameralna!
Przeszukujesz różne miejsca i restauracje, aby zjeść lunch firmowy? Koniecznie sprawdź naszą ofertę business lunch w Warszawie.

Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!
Poniedziałek
- 17.03.2025
Zupa (mięsna): Krupnik na indyku z kaszą pęczak Danie mięsne: Kotlet Devolaj, ziemniaczane puree, chrupiące sałaty ze śmietaną Zupa (wege): Krem warzywny z groszkiem ptysiowym Danie (wege): Krokiety z pieczarkami i sosem czosnkowym Danie extra: Pierogi domowe
Wtorek
- 18.03.2025
Zupa (mięsna): Kapuśniak z białej kapusty z pomidorami i kiełbasą Danie mięsne: Karkówka pieczona w sosie cebulowym, kasza gryczana, ogórek kiszony Zupa (wege): Krem z soczewicy Danie (wege): Camembert panierowany z sosem żurawinowym, frytki, sałatka Danie extra: Wątróbka drobiowa z cebulką, ziemniaki, ogórek
Środa
- 19.03.2025
Zupa (mięsna): Pomidorowa na żeberkach z makaronem Danie mięsne: Kotlet schabowy, ziemniaki gniecione z masełkiem i koperkiem, kapusta zasmażana Zupa (wege): Krem z dyni z płatkami migdałów Danie (wege): Pankejk z sosem wiśniowym Danie extra: Fasolka po bretońsku
Czwartek
- 20.03.2025
Zupa (mięsna): Zupa cebulowa z ziemniakami i tymiankiem Danie mięsne: Karminadel wieprzowy, ziemniaczane puree, zasmażana marchewka Zupa (wege): Krem brokułowy ze śmietaną Danie (wege): Góralskie placki z twarożkiem i szczypiorkiem Danie extra: Potrawka curry z kurczakiem i ryżem
Piątek
- 21.03.2025
Zupa (mięsna): Kalafiorowa z ziemniakami i koperkiem Danie mięsne: Żebro wieprzowe duszone w sosie warzywnym, puree chrzanowe, surówka colesław Zupa (wege): Krem szpinakowy z jogurtem Danie (wege): Plastry marynowanej cukini w cieście naleśnikowym z pomidorami i pesto Danie extra: Filet rybny w chrupiącej panierce, ziemniaki smakowe, surówka z kapusty białej