Warszawa ul. Mikołaja Kopernika 3
wybierz język:

Poniższe menu lunch obowiązuję od 13 do 17 stycznia 2020

Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania.

Co tydzień nowe i świeże pozycje w cenie 17 zł. Zupy, dania mięsne, wege i danie extra!


Sprawdź również ofertę business lunch w Warszawie.

menu lunch - potrawy


Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!

tygodniowe menu lunch
 

Poniedziałek

  • 13.01.2020
    Zupa (mięsna): Pieczarkowa
    Danie mięsne: Udo z kurczaka z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem i colesławem
    Zupa (wege): Lekka zupa z marchwi, papryki i ciecierzycy
    Danie (wege): Paella de Verduras - chilli wegańskie na ryżu
    Danie extra: Focaccia własnego wyrobu z chilli con carne, kwaśną śmietaną i kolendrą
     

Wtorek

  • 14.01.2020
    Zupa (mięsna): Fasolowa 3 fasole
    Danie mięsne: Schab panierowany zapiekany z pieczarkami, serem, puree i kapustą zasmażaną
    Zupa (wege): Barszcz ukraiński z kiszoną kapustą
    Danie (wege): Placki ziemniaczane z sosem grzybowym
    Danie extra: Stir fry warzywny z ryżem jaśminowym, indykiem teriyaki i pieczonymi pomidorami
     

Środa

  • 15.01.2020 
    Zupa (mięsna): Pomidorowa z makaronem
    Danie mięsne: Gulasz wieprzowo - wołowy na placku ziemniaczanym z ogórkiem i śmietanką
    Zupa (wege): Krupnik na ryżu z pieczarkami
    Danie (wege): Naleśniki z ratatuj, mozzarellą i sosem pomidorowym
    Danie extra: Risotto grzybowe z groszkiem, parmezanem i rukolą
       

Czwartek

  • 16.01.2020
    Zupa (mięsna): Rosół na trzech drobiach z dodatkiem porów
    Danie mięsne: Pierś z kurczaka w parmezanowej panierce z puree i bazyliowym sosem
    Zupa (wege): Kalafiorowa ze śmietanką i jaglanką
    Danie (wege): Kremowe curry z dzikim ryżem i surówką z pora i słonecznika
    Danie extra: Strogonof drobiowy na plackach z kapusty, sałatka
       

Piątek

  • 17.01.2020
    Zupa (mięsna): Ogórkowa z koperkiem
    Danie mięsne: d'Vollaile z puree i marchewką z groszkiem
    Zupa (wege): Barszcz czerwony z wegańskim pasztecikiem
    Danie (wege): Naleśniki ze szpinakiem, pieczarkami i wędzonym serem
    Danie extra: Penne z tuńczykiem