Warszawa ul. Mikołaja Kopernika 3
wybierz język:

Poniższe menu lunch obowiązuję od 24 do 28 lutego 2020

Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania.

Co tydzień nowe i świeże pozycje w cenie 17 zł. Zupy, dania mięsne, wege i danie extra!


Sprawdź również ofertę business lunch w Warszawie.

menu lunch - potrawy


Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!

tygodniowe menu lunch
 

Poniedziałek

  • 24.02.2020
    Zupa (mięsna): Rosół porowy z kołdunami własnej roboty
    Danie mięsne: Placek po góralsku z gulaszem
    Zupa (wege): Warzywna zupa z białą rzodkwią
    Danie (wege): Placki z dyni i marchewki z serem feta i słonecznikiem
    Danie extra: Lasagne bolognese
     

Wtorek

  • 25.02.2020
    Zupa (mięsna): Barszcz czerwony z mięsnym krokiecikiem
    Danie mięsne: Chrupiąca indyczka faszerowana boczkiem i warzywami, puree, surówka
    Zupa (wege): Krem z białych warzyw z pesto i grzankami
    Danie (wege): Risotto kurkowe parmezanem i rukolą
    Danie extra: Pielmieni w rosołku z masłem i kwaśną śmietaną
     

Środa

  • 26.02.2020 
    Zupa (mięsna): Pomidorowa z domowym makaronem
    Danie mięsne: Schab panierowany, purre, sałata z ogórkiem i śmietaną
    Zupa (wege): Zupa Dahl z czerwoną soczewicą
    Danie (wege): Naleśniki z ratatui i mozzarellą pod sosem koperkowym
    Danie extra: Paella z kurczakiem, chorizo i warzywami
       

Czwartek

  • 27.02.2020
    Zupa (mięsna): Bałkańska zupa marchewkowa z jagnięciną i wołowiną
    Danie mięsne: Grillowana pierś kurczaka z sosem parmezanowym, puree, colesław
    Zupa (wege): Krupnik
    Danie (wege): Cannelloni z bakłażanem, cukinią i papryką pod serem i beszamelem
    Danie extra: Burger wołowy z piklowanym ogórkiem, jalapeno i frytkam
       

Piątek

  • 28.02.2020
    Zupa (mięsna): Barszcz biały chrzanowy
    Danie mięsne: Dorsz w papilotach z blanszowanymi warzywami, młodymi ziemniakami i surówką
    Zupa (wege): Balsamiczny krem z buraka
    Danie (wege): Pierogi z serem i słodką śmietaną
    Danie extra: Makaron z szynką parmeńską, pomidorkami i rukolą