Warszawa ul. Mikołaja Kopernika 3
wybierz język:

Poniższe menu lunch obowiązuję od 25 do 29 maja 2020

Zapraszamy do Kameralnej Restauracji na pyszny lunch w centrum Warszawy. Menu zmienia się co tydzień. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 17:00 serwujemy pyszne dania.

Co tydzień nowe i świeże pozycje w cenie 17 zł. Zupy, dania mięsne, wege i danie extra!


Sprawdź również ofertę business lunch w Warszawie.

menu lunch - potrawy


Ponadto zapewniamy catering dla firm i osób prywatnych w Warszawie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!

tygodniowe menu lunch
 

Poniedziałek

  • 25.05.2020
    Zupa (mięsna): Jarzynowa
    Danie mięsne: Pierś z kurczaka z mozzarellą i pomidorem w sosie porowym, ziemniaki opiekane, surówka z kapusty
    Zupa (wege): Krem z buraków ze śmietaną i czarnuszką
    Danie (wege): Kotlety brukołowo-jajeczne ze śmietaną i surówką
    Danie extra: Lasagne bolognese
       

Wtorek

  • 26.05.2020
    Zupa (mięsna): Kapuśniak z młodej kapusty
    Danie mięsne: Placek po węgiersku
    Zupa (wege): Krem z białych warzyw
    Danie (wege): Gnocchi z ricottą, pomidorkami i świeżym szpinakiem
    Danie extra: Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem
       

Środa

  • 27.05.2020 
    Zupa (mięsna): Barszcz na botwinie
    Danie mięsne: Kotlet schabowy, ziemniaki puree, pomidory z serem feta
    Zupa (wege): Krem z czerwonej soczewicy
    Danie (wege): Placki z kapusty z warzywami w pomidorach
    Danie extra: Makaron w sosie serowym z zielonymi warzywami
       

Czwartek

  • 28.05.2020
    Zupa (mięsna): Koperkowa na młodej włoszczyźnie
    Danie mięsne: Sznycel z indyka z sadzonym jajkiem, ziemniaki puree, kalafior z bułką tartą
    Zupa (wege): Lekka zupa z marchwi i papryki z ciecierzycą
    Danie (wege): Burger z buraka z domowymi frytkami i surówką colesław
    Danie extra: Quesadilla z kurczakiem i warzywami
       

Piątek

  • 29.05.2020
    Zupa (mięsna): Zupa włoska Solferino
    Danie mięsne: Żeberka w sosie własnym, ziemniaki z wody, surówka z ogórków i porów
    Zupa (wege): Zupa cebuowa na białym winie z grzankami i serem
    Danie (wege): Ryba w cieście piwnym, frytki, surówka
    Danie extra: Chilli con carne z focaccią własnego wyrobu