Oferta Wielkanocna
03.04.2020 12:02

Catering wielkanocny 
Zamówienia na dania wielkanocne przyjmujemy do piątku 10 kwietnia, do godziny 16:00.
Zamówienia proszę składać pod numerem telefonu 517 127 167 oraz drogą mailową: manager@kameralnarestauracja.pl
Odbiór osobisty w restauracji w terminie sobota 11.04.2020, w godzinach 13:00 – 16:00.

Dania ciepłe

BARSZCZ BIAŁY TRADYCYJNY Z JAJEM 10 zł / porcja 350 ml
ROSÓŁ Z KACZKI ESENCJONALNY Z MAKARONEM 10 zł / porcja 350 ml
KREM Z PIECZONYCH BURAKÓW Z FETĄ I RUKOLĄ 10 zł / porcja 350 ml
½ KACZKI PIECZONEJ Z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI I JABŁKAMI 25 zł
ZRAZY WOŁOWE W SOSIE     GRZYBOWYM 26 zł / porcja 150 gram
BIAŁA KIEŁBASA PIECZONA W PIWIE Z CEBULĄ I BOCZKIEM 14 zł / porcja 120 gram
SZYNKA CIELĘCA PIECZONA Z WARZYWAMI 27 zł / porcja 200 gram

Zimne zakąski

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ PIECZARKOWĄ 3,50 zł / 2 połówki
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ ŁOSOSIOWĄ Z KAPARAMI 4 zł / 2 połówki
JAJKA FASZEROWANE BROKUŁAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI 4 zł / 2 połówki
ROLADA Z ŁOSOSIA ZE SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI 70 zł / KG
SANDACZ W GALARECIE Z JAJKIEM I WARZYWAMI 65 zł / półmisek 400 gram
TATAR Z ŁOSOSIA 80 zł / kg
SAŁATKA ŚLEDZIOWA 12 zł / porcja 120 gram
PSTRĄG FASZEROWANY 39 zł / sztuka
SCHAB PO WARSZAWSKU 13 zł / porcja 200 gram
PASZTET FIRMOWY GARNIROWANY 17 zł / porcja 200 gram
MŁODA KAPUSTA ZASMAŻANA 10 zł / porcja 120 gram
BATAT FASZEROWANY SZPINAKIEM I FETĄ 12 zł / porcja 120 gram

Galeria