Kameralne Walentynki 2018
14.02.2018 06:58

DLA NIEJ
Przystawka: Raki zapiekane w szynce Serrano z musem z zielonego jabłka
Danie główne: Halibut w wanilii na szafranowym risotto z chorizo
Deser: Gruszka zapiekana na cieście francuskim z czekoladą i sosem truskawkowym
Lampka wina

DLA NIEGO
Przystawka: Czarne Ravioli z truflami, serem owczym i orzechowym Pecorino
Danie główne: Rib Eye stek na pieczonej dyni z jarmużem, warzywami z patelni w miodzie z orzechami i sosem z
winno-czekoladowym 
Deser: Czekoladowe brownie w pucharku z musem malinowym i pomarańczą
Lampka wina

Koszt: 149pln za parę
Menu walentynkowe będzie realizowane tylko dla osób które dokonały wcześniej rezerwacji. Oprócz dań specjalnych dostępne będą również stałe pozycje z menu.

Rezerwacja
+48 22 828 00 30 
+48 517 127 167 
rezerwacje@kameralnarestauracja.pl

Galeria